آجیل و خشکبار هومن

ارائه آجیل و خشکبار به صورت عمده و جزئی-آدرس:تهران خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخزآباد پلاک 135-تلفن:77532520

آجیل و خشکبار هومن

ارائه آجیل و خشکبار به صورت عمده و جزئی-آدرس:تهران خیابان بهارستان نرسیده به چهارراه فخزآباد پلاک 135-تلفن:77532520

فواید سلامتی و پزشکی پسته

سه شنبه, ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۰۶:۰۹ ب.ظ

فواید سلامتی و پزشکی پسته
مطالعات بی شماری بر فواید سلامتی و پزشکی پسته تاکید کرده است :

  •     سلامت قلب

اداره کل تغذیه و دارو (FDA) در سال 2003 بیانه ای منتشر کرد و در آن تایید کرد که مدارک علمی حاکی از این است که خوردن 5/1 اونس پسته در روز  به عنوان قسمتی از یک رژیم حاوی  کلسترول و چربی اشباع شده ی کم ، می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد. بر اساس تحقیقی که در سال 2008 منتشر شد ، پسته می تواند از میزان زیاد LDL  یا کلسترول مضر جلوگیری کند. در تحقیقی که در دانشگاه ایالت پنسلوانیا انجام شد معلوم شد که پسته به تنهایی قادر است تا تراکم کم لیپو پروتئین ( ال دی ال کلسترول) را به میزان قابل توجه ای کاهش دهد ، درحالی که میزان آنتی اکسیدان را در سرم افراد افزایش می دهد.

  •     کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه

بر اساس اطلاعاتی که توسط انجمن تحقیقاتی مبارزه با سرطان آمریکا  در کنفرانس تحقیقاتی پیشگیری از سرطان ارائه شد، رژیمی که شامل مصرف روزانه مقداری پسته باشد ، می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه شود. بر اساس این تحقیق ، پسته منبع خوب و غنی گاما – توکوفرول که نوعی  ویتامین E است ، می باشد و  ویتامین E می تواند تا سطحی از انواع خاصی از سرطان پیشگیری کند. بنابراین بسیاری معتقدند که مصرف پسته جذب  گاما - توکوفرول را افزایش می دهد درنتیجه پسته می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه شود.

  •     فواید  ضد التهاب

تحقیقی که در مورد تغذیه و مواد غذایی ملکولی منتشر شد نشان داد که روغن پسته می تواند میزان  یکی از فاکتور های  التهاب زا که Ifit-2  نامیده می شود را کاهش دهد. التهاب یک واکنش بیولوژیکی نسبت به محرک های مضر ، عوامل بیماری زا، سلول های آسیب دیده و  مواد سوزش آور  می باشد که می تواند زمینه ی تغییرات کارکردی باشد که با بسیاری از بیماری های مزمن مانند چاقی و سرطان  مربوط می باشد. این یافته که پسته باعث کاهش التهاب که عامل تازه کشف شده ابتلا به  بیماری قلبی و عروقی و سایر     بیماری ها می شود می باشد، می تواند دلیلی بر حمایت از این پیام مهم تغذیه  باشد که استفاده از پسته در یک رژیم سالم  باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن می شود.

  •     عادت های غذایی

در دسامبر سال 2008 ، دکتر جیمز پینتر  پرفسور متخصص عادت های غذایی و عضو هیئت علمی دانشکده علوم خانواده و مصرف کننده در دانشگاه ایلی نویز شرقی ، اصل پسته را شرح داد. اصل پسته به شرح ترفندهای فریب بدن به منظور کم خوردن می پردازد. به عنوان مثال ، اگر شخصی پسته را یکی یکی پوست کند و بخورد ، پسته کمتری مصرف می کند و این امر باعث می شود شخص بعد از مصرف کم آن ، زودتر احساس سیری کند.

منبع:jeybuy.com


  • Admin

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی